promotional banner

Μάθετε τι πρέπει να προσέχετε και τι να αποφεύγετε στο πρώτο σας ερωτικό ραντεβού


Στα πρώτα ραντεβού είμαστε έτοιμοι να κάνουμε σχεδόν τα πάντα ώστε...

η εντύπωση που θα δώσουμε στο πρόσωπο που μας ενδιαφέρει να είναι καλή. Με όλο το άγχος και το φόβο που επικρατεί στο πρώτο ραντεβού, είναι ν' απορεί κανείς πώς καταφέρνουμε να βγούμε και δεύτερο! Για να ελαφρύνουμε λίγο την πίεση, σας παραθέτουμε μερικά «ναι» και «όχι» για τα πρώτα ραντεβού. Είναι ένας μίνι οδηγός που ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμος.
ΝΑΙ: Να είστε ο καλύτερος εαυτός σας. Το πρώτο ραντεβού δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος για να αποκαλύψετε όλες σας τις ευαισθησίες και ανασφάλειες.
* Επίσης, δεν είναι και η καλύτερη ευκαιρία για να μοιραστείτε τον πόνο σας για παλιές σας αγάπες που σας εγκατέλειψαν πληγώνοντάς σας ανεπανόρθωτα.
* Να είστε καλός ακροατής. Ο σκοπός εδώ είναι διπλός. Οι άνθρωποι δεν γοητεύονται από δεσποτικούς συντρόφους που κατευθύνουν μια συζήτηση. Παράλληλα, όσο πιο πολύ αφήσετε τον άλλο να σας μιλήσει τόσο πιο πολλά θα μάθετε για εκείνον.
*  Χαρείτε το! Η ζωή σας δεν κρέμεται από την εξέλιξη του κάθε πρώτου ραντεβού. Είναι απλώς ένα ραντεβού. Το μόνο που θα κάνετε είναι να περάσετε μερικές ώρες με έναν καινούργιο άνθρωπο.
ΟΧΙ: Μην προσποιείστε. Δείξτε τον πραγματικό σας χαρακτήρα. Εάν σας αρέσουν κάποια πράγματα που δεν αρέσουν σε εκείνον (ή εκείνη), μην ντραπείτε να τα υποστηρίξετε. Δεν είναι σωστό να καταπιέζεστε για να κάνετε πράγματα που του/της αρέσουν, αλλά ούτε να τον/την κοροϊδέψετε και να νομίζει ότι είστε κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είστε.
* Τελειώστε πρώτος/η εσείς το ραντεβού. Μην αφήσετε τη βραδιά να κυλήσει μέχρι τα ξημερώματα ενώ θέλετε και οι δύο να πάτε να ξεκουραστείτε. Κόψτε το πολύ πριν όταν ακόμα είστε στο αποκορύφωμα της βραδιάς. Με αυτό τον τρόπο θα του/της μείνει η λαχτάρα να σας ξαναδεί σύντομα.
* Τέλος, μη δίνετε τα πάντα από την αρχή. Λίγο λίγο είναι πιο ενδιαφέρον και κρατάει τη σχέση σε θετική ένταση.