promotional banner

Είστε παιχνιδιάρηδες στο Sex;


Τα sex toys είναι η νέα μόδα στο κρεβάτι για όσους πιστεύουν πως στον έρωτα όλα επιτρέπονται.

Τα sex toys είναι ένας ευχάριστος τρόπος για να προσθέσουμε ποικιλία και παιχνίδι στην ερωτική μας ζωή. Παρόλα αυτά, οι συνηθέστερες αντιρρήσεις για τη χρήση τους έχουν στηριχθεί σε μύθους, ψευδείς εντυπώσεις και παρανοήσεις. Γι' αυτό, πριν τα απορρίψετε, λάβετε υπόψη τα παρακάτω:

* Λάθος: Τα sex toys είναι για ανώμαλους, φρικιά ή γυναίκες που εκδίδονται.
* Σωστό: Όλοι οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν, ακόμα και εκείνοι που θα θεωρούσαμε απολύτως νορμάλ. Ναι, και ανώμαλοι, φρικιά, ιερόδουλες χρησιμοποιούν sex toys, όπως και καθηγητές, δικηγόροι, υπάλληλοι, νοικοκυρές.

* Λάθος: Τα sex toys χρησιμοποιούνται μόνο για αυνανισμό.
* Σωστό: Η χρήση των sex toys για αυνανισμό δεν αποκλείει και τη χρήση τους από ζευγάρια. Έχει παρατηρηθεί ότι οι άνθρωποι που τα χρησιμοποιούν είναι ανοιχτόμυαλοι, πιο έμπιστοι στη σχέση τους και ιδιαίτερα άνετοι.

* Λάθος: Ο σύντροφός σας θα νιώσει ανεπαρκής εάν χρησιμοποιήσετε ένα τέτοιο παιχνίδι.
* Σωστό: Είναι λογικό πως ένας τεράστιος δονητής μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση το σύντροφό σας. Όμως, ενώ ένα sex toy μπορεί να προκαλέσει οργασμό, δεν μπορεί ποτέ να αντικαταστήσει τα αισθήματά σας για έναν άνθρωπο.

* Λάθος: Τα sex toys είναι επικίνδυνα για την υγεία.
* Σωστό: Τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και λαμβάνοντας υπόψη τα ασφαλή υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα τα sex toys, δεν υπάρχει απολύτως κανένας φόβος για την υγεία.

* Λάθος: Αν κάποιος συνηθίζει να χρησιμοποιεί sex toys, δεν θα μπορεί να έρθει σε οργασμό με το σύντροφό του.
* Σωστό: Αν ίσχυε αυτό και ο μοναχικός οργασμός ήταν τόσο εθιστικός, κανείς δεν θα έκανε σεξ πολύ πριν εφευρεθούν τα sex toys.

* Λάθος: Αν η σχέση με το σύντροφό σου είναι σωστή, δεν χρειάζεσαι sex toys.
* Σωστό: Αντιθέτως, τα sex toys βοηθούν μια σωστή σχέση να αποκτήσει φαντασία, ποικιλία και πρόσθετο ενδιαφέρον.