promotional banner

Sex: Σπρέι εμποδίζει την πρόωρη εκσπερμάτιση


Πολύ θετικά είναι τα αποτελέσματα των δοκιμών ενός σπρέι που εμποδίζει την πρόωρη εκσπερμάτιση. Οι δοκιμές που έχουν γίνει με το σπρέι σε...
500 άνδρες οι οποίοι αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα κρίθηκαν επιτυχημένες. Ο ψεκασμός βοήθησε να καθυστερήσει ο χρόνος εκσπερμάτισης, χωρίς μάλιστα να υπάρξουν παρενέργειες όπως, για παράδειγμα, η καθυστέρηση να επιτευχθεί σε βάρος της αίσθησης της απόλαυσης κατά τη διάρκεια του σεξ.

Το φάρμακο, το οποίο έχει ακόμη κωδική ονομασία (ΡSD502), είναι ένα κοκτέιλ λιδοκαΐνης και πριλοκαΐνης, που είναι φάρμακα τοπικής αναισθησίας. Στις δοκιμές οι άνδρες που λάμβαναν μέρος σε αυτές έκαναν χρήση του σπρέι πέντε λεπτά προτού κάνουν σεξ και όπως αποδείχτηκε ύστερα από διάστημα τριών μηνών χρήσης του προϊόντος είχαν παρατείνει αρκετά τον χρόνο κορύφωσης.

Εκείνοι που ολοκλήρωναν μέσα σε διάστημα 60 δευτερολέπτων μπορούσαν με τη χρήση του σπρέι να κάνουν σεξ για περισσότερο από τρία λεπτά.

Υπολογίζεται ότι ένας στους τρεις άνδρες ηλικίας 18-59 ετών αντιμετωπίζει το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτισης. Η παρασκευάστρια εταιρεία έκανε γνωστό ότι θα υποβάλει αίτηση άμεσα προκειμένου να ζητήσει έγκριση κυκλοφορίας του προϊόντος μέσα στο 2010.

[ΤΟ ΒΗΜΑ]