promotional banner

6 μυστικά για ανεπανάληπτο Sex!


Ποιά είναι τα μυστικά για να μετατρέψεις την σεξουαλική σου ζωή από καλή σε συγκλονιστική;


Ποιοί είναι οι κανόνες που θα σε κάνουν να βλέπεις αστεράκια και πυροτεχνήματα κάθε φορά που κάνετε έρωτα; Φυσικά, τα πάντα ξεκινούν από το μυαλό και το σώμα σου και έπειτα, αφορούν και το σύντροφό σου. Συντονίσου και φύγαμε!

Μυστικό Νο1: Αναπτέρωσε τη σεξουαλική σου αυτοπεποίθηση

Για να βελτιώσεις τη σεξουαλική σου ζωή θα πρέπει να γνωρίσεις καλά τα πιο καυτά σημεία του κορμιού σου. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις καλά το πως λειτουργούν, τη όψη έχουν, πώς μυρίζουν και πως διεγείρονται τα γεννητικά σου όργανα. Ξεκίνησε να εξερευνάς το κορμί σου μπροστά σε ένα καθρέφτη με καλό φωτισμό, χρησιμοποιώντας και τα δύο χέρια.. Ασχολήσου με την κλειτορίδα σου και βρες πώς θα την διεγείρεις με τέτοιο τρόπο που θα το απολαύσεις καλύτερα.. Αρκετά συχνά και ακόμα και αν έχεις σύντροφο, αυτοικανοποιήσου. Πρώτα πρέπει να γνωρίζεις εσύ τι σε ικανοποιεί για να οδηγήσεις και το σύντροφό σου στα σωστά σημεία.

Ξεκίνα από σήμερα: δημιούργησε μια ιδιαίτερη σχέση με τα σημεία του κορμιού σου που θεωρείς πιο

καυτά και σέξυ, τράβηξε φωτογραφίες τους με διαφορετικές πόζες και μόλις δεις το αισθησιακό αποτέλεσμα, θα εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο εσένα και τη σεξουαλικότητά σου. Μπορείς να δείξεις τις φωτογραφίες στον αγαπημένο σου σαν προκαταρκτικό, αλλά δεν πρέπει να τον αφήσεις να πάρει κάποια μαζί του γιατί είναι πιθανό να καταλήξεις σαν την Ριάνα!

Μυστικό Νο 2: Ένας οργασμός τη μέρα, τη μετριότητα (στο σεξ) την κάνει πέρα


Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για τη σεξουαλική σου ζωή είναι να προσφέρεις στον εαυτό σου τουλάχιστον έναν οργασμό την ημέρα. Όσο περισσότερο σεξ κάνεις, τόσο πιο πολύ θα το ζητάς και θα το κάνεις καλύτερο. Κάθε φορά που έχεις έναν οργασμό, διεγείρονται και σεξουαλικά νευρικά μονοπάτια του εγκεφάλου, κάνοντας προοδευτικά τον οργασμό καλύτερο και πιο δυνατό. Επιπρόσθετα, οι συχνοί οργασμοί έχουν και πολλά οφέλη στην υγεία σου: κάνουν την επιδερμίδα σου πιο λαμπερή, η διάθεσή σου γίνεται θετικότερη και διαχέεις πιο πολλές φερομόνες που σε κάνουν ακόμα πιο θελκτική για το αντίθετο φύλο.

Ξεκίνα από σήμερα: γι8α να ξεφύγεις από τη μονοτονία, κάθε φορά που αυτοικανοποιείσαι, βάλε στο παιχνίδι κάποιο σεξουαλικό βοήθημα ή παιχνίδι.


Μυστικό Νο 3: τόνωσε τους πυελικούς μυς και άσε τον εαυτό σου να δείξει την ικανοποίησή του

Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και τη σεξουαλικότητά της πρέπει να κάνει τις περίφημες ασκήσεις Κέγκελ για τους πυελικούς μυς, όσο βαρετό κι αν σου ακούγεται αυτό. Ο κόλπος σου πρέπει να είναι σφιχτός και να προσφέρει την μέγιστη ικανοποίηση και σε σένα και στον σύντροφό σου. Οι ασκήσεις Κέγκελ ενδυναμώνουν την μυική δύναμη στην εκεί περιοχή και ταυτόχρονα μεγαλώνει και η δυναμική των οργασμών που απολαμβάνεις. Αν μπορείς, πείσε και τον σύντροφό σου να κάνεις τις εν λόγω ασκήσεις για να έχει καλύτερη και μεγαλύτερη σε διάρκεια στύση.

Ξεκίνα από σήμερα: μην βαριέσαι! Τώρα που είσαι στο γραφείο και δεν έχεις τι να κάνεις, πες ναι σε μερικά λεπτά ασκήσεων Κέγκελ.

Μυστικό Νο 4: Κάνε ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο της κλειτορίδας σου


Μάθε ακριβώς πώς λειτουργεί η κλειτορίδα σου από μέσα και απ΄ έξω. Η κλειτορίδα είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο διέγερσης και σεξουαλικής απόλαυσης για όλες τις γυναίκες και μια τελευταία έρευνα έδειξε πως πολλοί άντρες και ακόμα περισσότερες γυναίκες δεν γνωρίζουν πως να την εκμεταλλευτούν στο maximum.

Ξεκίνα από σήμερα: την επόμενη φορά που θα κάνετε σεξ, ζήτα του να παίξει με την κλειτορίδα σου ταυτόχρονα με την κολπική επαφή. Χρησιμοποιώντας τον μέσο και το δείκτη του καλού του χεριού και σχηματίζοντας ένα ν μικρό, ζήτα να πιέσει την κλειτορίδα σου και να ασχοληθεί μαζί της μέχρι να βρει τα κουμπιά της και να απολαύσεις έναν ωραίο διπλό και ταυτόχρονο κλειτοριδικό και κολπικό οργασμό.

Μυστικό Νο 5: Μοιραστείτε τα μυστικά του σώματός σας

Ένα από τα πολύ κρίσιμα σημεία στην αναπτέρωση της σεξουαλικής σου ζωής με το σύντροφό σου είναι να γνωρίζετε ο καθένας τις ιδιαιτερότητες του σώματος του άλλου. Ποιό βαθμό πίεσης ή τριβής χρειάζεσαι για να ερεθιστεις; Πόσο πρέπει να πιέσεις το πέος του για να το απολαμβάνει χωρίς να πονάει; Μιλήστε ανοιχτά για όσα σας αρέσουν και για όσα σας φτιάχνουν.

Ξεκίνα από σήμερα: παίξτε σήμερα κιόλας ένα παιχνίδι που θα ξυπνήσει τις αισθήσεις και τη σεξουαλική σας διάθεση. Μπορεί να είναι η σεξοτυφλόμυγα, το στριπτπόκερ και ό,τι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί ο νους σας. Και όποιος χάσει, θα πρέπει να τιμωρήσει τον άλλο.

Μυστικό Νο 6: Με σημαία σου τη λίπανση


Το λιπαντικό είναι ένα κλασικό βοηθητικό ΄΄χέρι΄΄ στις ιστορίες που πλέκεις στην κρεβατοκάμαρά σου και είναι ίσως το μόνο απενοχοποιημένο ερωτικό βοήθημα. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς την λίπανση μόνο στο για τον κόλπο ή το πρωκτικό σεξ. Μπορείς να διευκολύνεις και τις χειρωνακτικές εργασίες επί του πέους.

Ξεκίνα από σήμερα: στο εμπόριο κυκλοφορούν διάφορα λιπαντικά με βάση το νερό και με πολύ ωραία γεύση που μπορείς να βάζεις και να γεύεσαι ταυτόχρονα.