promotional banner

Είστε έτοιμοι για επιστροφή στο φλερτ?


Μετά το χωρισμό, επιδιώξτε να αποκτήσετε αυτογνωσία πριν αρχίσετε πάλι να αναζητάτε ερωτικό σύντροφο.

Οι στατιστικές δείχνουν ότι το 75% των διαζευγμένων ξαναπαντρεύεται μέσα σε μία πενταετία. Μπορεί αυτό να είναι καλό νέο, αλλά συχνά η ­επιστροφή στην αρένα του φλερτ και την αναζήτηση συντρόφου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι ειδικοί προτείνουν 3 βασικούς κανόνες για τη μεγάλη επιστροφή:

«Ξέρω τι ζητάω»: Μήπως ­επιθυμείτε να βγείτε έξω από το σπίτι, να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και νέες εμπειρίες; Ή αναζητάτε μια νέα συντροφιά για να μοιραστείτε τη ζωή σας; Όσο πιο ειλικρινείς και ξεκάθαροι είστε με τον εαυτό σας, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες να βρείτε αυτό που ζητάτε.

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα: Είναι σημαντικό να δώσετε στον εαυτό σας το χρόνο που χρειάζεται για να ξεπεράσει το χωρισμό. Να θυμάστε ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.

Αποφύγετε το φλερτ της ­ανασφάλειας: Πολλές γυναίκες φλερτάρουν ή κάνουν μία σχέση αμέσως μετά το χωρισμό προκειμένου να ξεχάσουν ή να αποφύγουν τον πόνο ή ακόμα και για να νιώσουν ασφαλείς. Να θυμάστε: είναι προτιμότερο να ξαναβγείτε στην αρένα αναζήτησης συντρόφου όταν νιώσετε έτοιμοι να βρείτε κάποιον να συμπληρώσει τη ζωή σας και όχι κάποιον για να σας σώσει από αυτή!