promotional banner

Πείτε «σ' αγαπώ» με άλλο τρόπο


Εκφράστε τον έρωτά σας με απλές ή ασυνήθιστες πράξεις για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας.

Πείτε το «σ' αγαπώ» με εναλλακτικούς τρόπους. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε στο λεξιλόγιό σας τα 4 βασικά στοιχεία του ερωτικού λόγου για να εκφράσετε την αγάπη σας:

Λόγια επιβεβαίωσης. Το να πείτε στο/στη σύντροφό σας πόσο όμορφο τον βρίσκετε ή πόσο χαρούμενος/η είστε που βρίσκεστε μαζί του είναι τρόποι να δυναμώσετε την αυτοπεποίθησή του/της.

Ποιοτικός χρόνος. Περάστε λίγο χρόνο μαζί, επικεντρώνοντας ο ένας στον άλλον χωρίς να σας διακόπτουν άλλες δραστηριότητες. Ένα προσωπικό γεύμα συζητώντας και ακούγοντας προσεκτικά τα συναισθήματα και τις ανάγκες του/της, ένας ήσυχος περίπατος αγκαλιά ή μια βόλτα με το αυτοκίνητο είναι απλά παραδείγματα μιας ποιοτικής επαφής.

Μικρά δώρα. Μπορούν να βοηθήσουν το/τη σύντροφό σας να αισθανθεί ότι τον/την αγαπάτε. Ένα λουλούδι, μια κάρτα που θα εκφράζετε την αγάπη σας, τονώνουν το συναίσθημα.

Πράξεις εξυπηρέτησης. Αυτές είναι τα μικρά πράγματα που κάνεις για το σύντροφό σου για να δείξεις ότι τον νοιάζεσαι. Το να μαγειρέψεις ένα αγαπημένο φαγητό, να ράψεις ένα κουμπί στο πουκάμισό του, να αλλάξεις τα λάδια του αυτοκινήτου της ή να του/της πας μια κούπα καφέ το πρωί είναι ενδείξεις αγάπης.