promotional banner

Μήπως βαρεθήκατε το σεξ;


Βάλτε λίγο πιπέρι στην ερωτική σας ζωή με γνώμονα τη φαντασία.

Όσο ερωτικό και τρυφερό και αν είναι το σεξ, μοιραία κάποια δεδομένη στιγμή η διαδικασία γίνεται τόσο γνώριμη, ώστε παύει να διεγείρει τις αισθήσεις και να προκαλεί πάθος. Όταν, λοιπόν, αισθανθείτε ότι η σχέση σας έχει αγγίξει αυτό το σημείο,...αναλάβετε γρήγορα πρωτοβουλία. Το στοιχείο του έντονου και του διαφορετικού είναι αυτό που απουσιάζει από τις μακροχρόνιες σχέσεις.

Ταράξτε τα νερά προκαλώντας το σύντροφό σας. Δοκιμάστε το απρόβλεπτο και αυθόρμητο σεξ. Εγκαταλείψτε την κρεβατοκάμαρα. Πειραματιστείτε σε άλλα σημεία μέσα στο χώρο σας ή και έξω από αυτόν. Αν βρίσκεστε σε εσωτερικό χώρο, δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Ξεφύγετε από τις συνηθισμένες σας στάσεις και δοκιμάστε τα όριά σας. Καταρρίψτε τυχόν ταμπού και ανακαλύψτε κάθε σημείο του σώματος του ερωτικού σας συντρόφου. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα το μετανιώσετε!

Αν η σχέση μας έχει αρχίσει να εμφανίζει συμπτώματα εξασθένισης ή ακόμα και παντελούς έλλειψης της ερωτικής επιθυμίας, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καταδικασμένη. Αυτό που χρειάζεται είναι να μην επαναπαυτούμε, αλλά να της δώσουμε νέα πνοή.