promotional banner

Sex: Τα 8 συμπτώματα της απιστίας


Οι στατιστικές δεν είναι σίγουρα με το μέρος των γυναικών, αφού σύμφωνα με αυτές τρεις στους τέσσερις άνδρες που βρίσκονται είτε μέσα σε γάμο είτε μέσα σε μακροχρόνιες σχέσεις είναι πολύ πιθανό να απατήσουν τις συντρόφους τους.

Και το χειρότερο είναι ότι τα 2/3 των απατημένων συζύγων και συντρόφων δεν έχουν ιδέα για αυτό που συμβαίνει πίσω από τις πλάτες τους. Η Βρετανίδα συγγραφέας Τες Στίμσον έχοντας βρεθεί τόσο στη θέση της απατημένης συζύγου όσο και σε αυτήν του τρίτου προσώπου μιας σχέσης αποφάσισε μέσα από το νέο βιβλίο της με τίτλο «Beat The Bitch» να βοηθήσει τις γυναίκες να αναγνωρίσουν τα συμπτώματα της απιστίας!

Σύμπτωμα 1ο: extreme makeover

Εδώ και χρόνια, όσο εσείς ιδρώνατε στο γυμναστήριο, κάνατε μπότοξ στις ρυτίδες σας και μασάζ στην κυτταρίτιδά σας, εκείνος καλλιεργούσε την κοιλιά και τη φαλάκρα του. Ξαφνικά όμως και χωρίς να έχετε εκφράσει τη δυσαρέσκειά σας για τίποτα από όλα αυτά, εκείνος αρχίζει μια άνευ προηγουμένου φροντίδα του εαυτού του, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και την αγορά καινούργιων εσωρούχων! Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι κάθε άνδρας που διατηρεί παράλληλη σχέση θέλει να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο ελκυστικός γίνεται στα μάτια της νέας αγαπημένης, γι’ αυτό, πριν λιποθυμήσετε από χαρά την επόμενη φορά που θα τον δείτε να αλλάζει για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια ημέρα εσώρουχο, βάλτε το ραντάρ σας να δουλέψει. Κάτι γίνεται πίσω από την πλάτη σας. Οσο για τα μαθήματα τένις που ξεκίνησε ντάλα καλοκαίρι, αποτελούν και αυτά μέρος του προγράμματος ανανέωσης.

Σύμπτωμα 2ο: τηλέφωνα

Αν ο καλός σας βλέπει άλλη γυναίκα, τότε σίγουρα της τηλεφωνεί και της στέλνει SMS και e-mail ακόμα και αν δουλεύει στο διπλανό γραφείο. Παρά το γεγονός ότι θα έχουν δώσει αμοιβαίες υποσχέσεις να είνααι προσεκτικοί, δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει το λάθος. Και αν έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, σίγουρα θα το εντοπίσετε. Εκείνη είναι πολύ πιθανό να τον πάρει κάποιο τηλέφωνο στο σπίτι, ενώ, αν εκείνος έχει κάνει την έξυπνη κίνηση να της δώσει μόνο το κινητό του, θα το καταλάβετε από τη συμπεριφορά του: θα πετάγεται σε κάθε χτύπημα, θα σβήνει τις εισερχόμενες κλήσεις και θα φροντίζει να το έχει συνεχώς στην τσέπη του. Πολύ πιθανό είναι επίσης να το έχει συνεχώς στο αθόρυβο, ώστε να μην παραξενευτείτε από τα συνεχή χτυπήματα.

Σύμπτωμα 3ο: η συμπεριφορά του στο κρεβάτι

Δεν είναι πάντα εύκολο να ανιχνεύει κανείς τις αλλαγές συμπεριφοράς στη συζυγική κρεβατοκάμαρα, αφού μετά την άφιξη της ερωμένης στη ζωή εκείνου κατά πάσα πιθανότητα το ζευγάρι δεν συνευρίσκεται με την ίδια συχνότητα. Σκεφθείτε καλά επομένως πόσο συχνά κάνετε σεξ το τελευταίο διάστημα. Και αν η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών δεν έχει αλλάξει, μήπως έχει αλλάξει η σεξουαλική συμπεριφορά του γενικότερα; Εχει σταματήσει τις σεξουαλικές επιθέσεις την ώρα που κάνετε ντους; Μήπως βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες για να γλιτώσει το σεξ; Εξίσου πιθανό είναι οι άπιστοι σύζυγοι να επιδιώκουν σεξουαλικές επαφές με μεγαλύτερη συχνότητα από το φυσιολογικό, γιατί πολύ απλά το σεξ είναι συνέχεια μέσα στο μυαλό τους εξαιτίας της! Είναι δυστυχώς η δική της σκέψη που τον αναστατώνει και σας επιτίθεται και όχι τα καινούργια σας εσώρουχα.

Σύμπτωμα 4ο: οικονομικά μυστήρια

Οι απιστίες κοστίζουν ακριβά. Πρέπει να τη βγάζει για φαγητό, να της κάνει δώρα, να πληρώνει τα ξενοδοχεία και μετέπειτα τα έξοδα του διαζυγίου από εσάς. Αν λοιπόν δουλεύει όλη μέρα κάθε μέρα αλλά παρ’ όλα αυτά είναι άφραγκος, τότε είναι σαφές πού τρώγονται τα χρήματα των υπερωριών. Μπορεί να νομίζει ότι είναι έξυπνος, όμως το καλό με τα χρήματα είναι ότι οι οικονομικές συναλλαγές πάντα αφήνουν ίχνη πίσω τους, εκτός και αν το επίσημο επάγγελμά του είναι ξέπλυμα χρήματος. Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι ότι η οικονομική σας κατάσταση έχει στενέψει κάπως τελευταία. Υπάρχουν συχνές και ανεξήγητες αναλήψεις από τον τραπεζικό λογαριασμό σας ή μήπως συχνές και ανεξήγητες χρεώσεις στην πιστωτική του κάρτα; Ενας μικρός έλεγχος θα σας βοηθήσει να λύσετε πολλές απορίες.

Σύμπτωμα 5ο: φόρτος εργασίας

Υπερωρίες, meeting, επαγγελματικά ταξίδια, επαγγελματικά δείπνα, συνέδρια, σεμινάρια -η δουλειά αποτελεί πάντα πρόσφορο έδαφος για την επινόηση διαφόρων δικαιολογιών. Ακόμα και αν μια γυναίκα δεν είναι καχύποπτη, μια ξαφνική αύξηση του φόρτου εργασίας, η οποία μάλιστα δεν συνοδεύεται και από μια μισθολογική αύξηση, αποκλείεται να μην της τραβήξει την προσοχή. Οταν μάλιστα εκείνος επιμένει να μην τον συνοδεύσει η γυναίκα του στο αεροδρόμιο για το αεροπορικό ταξίδι «για να μην κουραστεί» ή στο πάρτι του γραφείου «για να μη βαρεθεί», τότε το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα βρίσκεται εκεί που λέει. Αν παράλληλα παροτρύνει και τη σύζυγό του να πάει για «σπα με τα κορίτσια» ή να «βγει καμιά βόλτα με τα παιδιά», τότε είναι σαφές ότι αισθάνεται τύψεις γι’ αυτό που κάνει.

Σύμπτωμα 6ο: cyber ανησυχίες

Ασύρματες συνδέσεις, bluetooth, laptop, blackberry, iPhone… υπάρχουν τόσοι τρόποι για να επικοινωνήσουν δύο εραστές και άλλοι τόσοι για να προδοθούν. Ακριβώς όπως συμβαίνει και με το κινητό του, αποκλείεται να μην μπει στον πειρασμό να διατηρεί επικοινωνία μαζί της όσο είναι στο σπίτι, δίπλα σας. Αγρυπνίες μπροστά στον υπολογιστή, έλεγχος των e-mail του πριν καλά καλά χαράξει και απότομο shutdown του laptop την ώρα που μπαίνετε στο δωμάτιο είναι μονάχα μερικές από τις ανησυχητικές ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Στις υπόλοιπες συγκαταλέγονται η αλλαγή password σε εβδομαδιαία βάση, η διαγραφή αρχείων για να σβήσει τα online ίχνη του και η δημιουργία νέου λογαριασμού e-mail επειδή «βαρέθηκε τα junk-mails».

Σύμπτωμα 7ο: αμάξι-τροχόσπιτο

Το αμάξι είναι άλλο ένα καλό μέρος για να αναζητήσετε ενδείξεις απιστίας. Υπάρχουν παράξενες μυρωδιές αρωμάτων ή καπνού τη στιγμή που αυτός δεν καπνίζει; Τρίχες που δεν ταιριάζουν με τις δικές σας ή του σκύλου σας; Αρχισε να μεταφέρει στο πορτμπαγκάζ μια δεύτερη αλλαξιά ρούχα «για το γυμναστήριο» και τσίχλες «για καθαρή αναπνοή» στο ντουλαπάκι; Αν ναι, τότε μην εκπλαγείτε αν μια μέρα βρείτε και κανένα γυναικείο εσώρουχο καλά κρυμμένο κάτω από το πίσω κάθισμα. Θα το έχει τοποθετήσει εκείνη για να κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία της σε εσάς. Στις λιγότερο προφανείς ενδείξεις συγκαταλέγονται όλα εκείνα που μαρτυρούν ότι έχει κάποιον τακτικό συνεπιβάτη στο αμάξι του, ο οποίος σίγουρα δεν είστε εσείς. Αν χρειαστεί να ρυθμίσετε το κάθισμά σας ή τις περσίδες του air condition περισσότερες από μία φορά, έχετε κάθε λόγο να ανησυχείτε.

Σύμπτωμα 8ο: ένοχα δώρα

Αν αρχίσει να σας εμφανίζει πράγματα που ποτέ δεν θα αγόραζε για τον εαυτό του -αστείες γραβάτες, μανικετόκουμπα, ρολόι- τότε σίγουρα κάποια άλλη του τα έχει αγοράσει. Σε υποψίες πρέπει επίσης να μπείτε αν δείτε ότι αρχίζει να αγοράζει και σε σας πράγματα, από εντυπωσιακά κοσμήματα, μέχρι άχρηστα σκεύη για την κουζίνα -το κάνει καθαρά από τύψεις. Αν πάλι συνήθιζε να σας κάνει συχνά πυκνά δωράκια και ξαφνικά τα έκοψε, δεν φταίει η οικονομική κρίση αλλά το τρίτο πρόσωπο που, όπως είπαμε νωρίτερα, κοστίζει ακριβά.