promotional banner

Sex: Φανταστικοί ερωτικοί «συμπαίκτες»


Αποφύγετε τα ερωτικά τρίγωνα και φαντασιωθείτε με το σύντροφό σας την ύπαρξη τρίτων!

Ενώ η πικάντικη ιδέα της συνύπαρξης με κάποιον... τρίτο φαίνεται συναρπαστική, οι «άγριες αυτές αναζητήσεις» είναι γεμάτες με κινδύνους.

Η βαθιά αβεβαιότητα και οι ζηλοτυπίες είναι επακόλουθες καταστάσεις, που μπορεί να προκαλέσουν μακροπρόθεσμα ζητήματα εκτίμησης και εμπιστοσύνης στη σχέση. Αναρωτηθείτε και ρωτήστε και το σύντροφό σας, εάν είστε πραγματικά έτοιμοι να δεχθείτε αυτό το γεγονός.

Αντί γι' αυτήν την επικίνδυνη ακροβασία καταστάσεων και συναισθημάτων, μια ασφαλέστερη επιλογή μπορεί να κρατήσει τη φαντασίωση ως φαντασία, επειδή η πραγματικότητα σπάνια είναι συναρπαστική. Σαν εναλλακτική λύση, καλέστε στο συζυγικό σας κρεβάτι «φανταστικούς συμπαίκτες». Χρησιμοποιώντας τη δημιουργική φαντασία, πείτε στο σύντροφό σας γι' αυτόν το «συμπαίκτη» και τι κάνει. Υπάρχουν ατελείωτες προκλητικές κατευθύνσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε με τέτοια αφήγηση φαντασίας και μια ατελείωτη ποικιλία συμπαικτών για να περιγράψετε. Με αυτόν τον τρόπο είναι βέβαιο ότι θα έχετε μια απολαυστική και ασφαλή διασκέδαση από κοινού.