promotional banner

Sex: Αντί για απιστία, βάλτε φαντασία!


Τα όψιμα πάθη σας για τρίτο πρόσωπο διοχετεύστε τα, μέσω μιας φρέσκιας ερωτικής ματιάς, στο σύντροφό σας και γλιτώστε από ενοχές.

Μια εξωσυζυγική σχέση μπορεί να φαίνεται σαν συναρπαστικός πειρασμός, αλλά αυτός που είναι πρόθυμος να έχει μια σχέση με έναν/μια παντρεμένο/η δεν είναι σίγουρο ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για μια μακροπρόθεσμη σχέση, αν και στην πραγματικότητα μπορεί και να ενδιαφέρεται ακριβώς επειδή ο... στόχος δεν είναι διαθέσιμος/η.

Μη συγχέετε την έντονη σεξουαλική επιθυμία ή και απόλαυση με την πραγματική αγάπη. Εάν αγαπάτε το σύντροφό σας και θέλετε να βελτιωθεί το κλίμα στο σπίτι, προσπαθήστε τα όψιμα πάθη σας για κάποιον τρίτο να τα διοχετεύσετε με μια νέα, φρέσκια ματιά στο σύντροφό σας. Συνήθως η παράλληλη σχέση είναι απογοητευτική, η ενοχή είναι αφόρητη και η ζημιά στο γάμο σας μπορεί να είναι ανεπανόρθωτη.

Εξερευνήστε τις σεξουαλικές σας αναζητήσεις με το σύντροφό σας είτε μέσα από ειλικρινή συζήτηση είτε μέσα από πράξεις που θεωρούσατε ταμπού. Ίσως διαπιστώσετε ότι η φλογερή επιθυμία του ενός για τον άλλον ήταν κρυμμένη κάτω από «λεπτομέρειες» και το ταξίδι στην κρεβατοκάμαρα αποκτά ενδιαφέρον!