promotional banner

Sex: Μονογαμία χωρίς μονοτονία


Μια μακροχρόνια σχέση μπορεί να παραμείνει καυτή αν υπάρχει δημιουργικότητα, παιχνίδι και προκλητική διάθεση

Μονογαμία δεν σημαίνει απαραίτητα και μονοτονία! Εσείς ή ο σύντροφός σας μπορεί να έχετε τη διάθεση να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και να θέλετε να ζήσετε μια νέα, π.χ. επικίνδυνη κατάσταση. Βρείτε λοιπόν ένα χόμπι που να μπορείτε να το μοιραστείτε μαζί και που θα ανεβάζει την αδρεναλίνη σας.

Πρέπει να είναι κάτι που να σας βγάζει από τη φάση άνεσης και αδράνειας που υπάρχει μέσα στο σπίτι, όπως για παράδειγμα τα μαθήματα χορού, το να τρέξετε μαζί μια μεγάλη απόσταση ή η αναρρίχηση. Ψάξτε μαζί να βρείτε ποια είναι τα όριά σας και εξαντλήστε τα!

*Η πίεση μέσα από τέτοιες καταστάσεις θα δημιουργήσει και στους δύο ένταση, που μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε φλόγα πάθους. Η επιλογή ενός νέου και προκλητικού χόμπι θα επανατοποθετήσει τόσο εσάς όσο και το σύντροφό σας σε ένα νέο επίπεδο σχέσης, με αποτέλεσμα που μπορεί να είναι θεαματικό.

*Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η σεξουαλική επιθυμία για το σύντροφό μας είναι ευθέως ανάλογη της έντασης των κοινών μας δραστηριοτήτων, πράγμα που μπορεί να αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ιδέα για ανανέωση.