promotional banner

Σχέσεις & Σεξ: Πώς θα γίνει ιδανικός σύντροφος για σένα;


Παράπονα, παράπονα και παράπονα. Απλές και εύκολες γυναικείες επιθυμίες σε μια σχέση, που ουδείς άντρας μπαίνει στον κόπο να πραγματοποιήσει. Πώς θα καταφέρεις να μετατρέψεις σε ιδανικό σύντροφο έναν άντρα κακομαθημένο (από τη μαμά του) και μέτριο (σε αντιδράσεις και συναισθήματα); Μα φυσικά, με τα κατάλληλα μαθήματα.

Αν είχαμε τη δυνατότητα θα στέλναμε τα αγόρια μας να παρακολουθήσουν τις εξής ημερίδες:

Ημερίδα 1: Γάμος: διάλεξη από ομιλητές παντρεμένους που επέζησαν μετά το μυστήριο και είναι χαρούμενοι απολαμβάνοντας τις φροντίδες της γυναίκας τους. Ιδιαίτερη ελεύθερη συζήτηση με θέμα το πώς να αποφύγει το απαγορευμένο "γυναίκα παντόφλα".

Ημερίδα 2: Το χαρτί τουαλέτας: φυτρώνει μόνο του στο πάτωμα ή χρειάζεται αλλαγή; Πού θα το βρεις, πώς θα το αλλάξεις και πώς θα το προμηθευτείς ξανά. Ακόμα, γιατί είναι σημαντικό να κατεβάζεις το καπάκι της τουαλέτας.

Ημερίδα 3: Διαφορές μεταξύ του καλαθιού για τα άπλυτα και του πατώματος. Φωτογραφίες και επεξηγηματικά γραφήματα για τις βρώμικες κάλτσες, τα ασιδέρωτα πουκάμισα που μπορούν να κολλαριστούν και από τους ίδιους και την μη χρησιμότητα της φράσης: "η μαμά μου προλαβαίνει και σιδερώνει κάθε μέρα".

Ημερίδα 4: Πιάτα και μαχαιροπήρουνα: μπορούν να σηκωθούν και να πετάξουν μόνα τους στον νεροχύτη; Παραδείγματα σε βίντεο.

Ημερίδα 5: Απώλεια ταυτότητας: όταν χάνεις το τηλεκοντρόλ από την καλή σου κοπέλα. Υποστηρικτική τηλεφωνική γραμμή και ψυχανάλυση για εκείνους που έχασαν το παιχνίδι του Θρύλου στο Τσάμπιονς Λίνγκ για να συνοδεύσουν την καλή τους στην επόμενη ταινία του Sex and the City.

Ημερίδα 6: Μαθαίνοντας πώς να βρίσκεις τη χαμένη σου γραβάτα, παπούτσια, κάλτσες, φανέλα, αρχίζοντας με το να ψάχνεις στο σωστό μέρος αντί να κάνεις το σπίτι άνω κάτω, ενώ ουρλιάζεις.

Ημερίδα 7: Υγεία: η αγορά λουλουδιών δεν είναι επώδυνη για την υγεία σου.
Γραφικά και ηχητικά παραδείγματα. Ταυτόχρονα, θα γίνει προσομοίωση κράτησης εισιτηρίων και ξενοδοχείου on line, με σκοπό να προσφέρεις στην καλή σου ένα ωραιότατο ταξίδι - έκπληξη.

Ημερίδα 8: Οι αληθινοί άντρες ζητάνε οδηγίες όταν χάνονται. Αληθινές μαρτυρίες. Ακόμα, επεξεργασία της χρησιμότητας του GPS στη ζωή μας στη μεγαλούπολη.

Ημερίδα 9: Είναι γενετικά δυνατόν να καθίσει αμίλητος ενώ εσύ παρκάρεις;
Προσομοίωση οδήγησης. Ταυτόχρονα σεμινάρια διαχείρισης του θυμού του την 436 φορά που θα σου σβήσει το αυτοκίνητο εν κινήσει.

Ημερίδα 10: Μάθημα ζωής: οι βασικές δια φορές ανάμεσα στη μητέρα και τη σύζυγο. Συζήτηση μέσω διαδικτύου και αυτοσχεδιασμοί. Αποδοχή της ιδιότητας του "μαμάκια" και ταυτόχρονη προσπάθεια μέσω ανοιχτής γραμμής για να ξεπεράσει το γόρδιο αυτό δεσμό.

Ημερίδα 11: Πώς να γίνεις η ιδανική παρέα για τα ψώνια. Ασκήσεις χαλάρωσης, διαλογισμού και τεχνικές αναπνοής. Η αξία του δώρου στη ζωή της γυναίκας. Απλά και ανέξοδα παραδείγματα ικανοποίησης της γυναικείας επιθυμίας για δωράκια. Η σημασία του να μας δώσεις την ευχή σου για την επιτυχή εύρεση της τέλειας γόβας.

Ημερίδα 12: Πώς να πολεμήσεις την εγκεφαλική ατροφία. Πώς θα καταφέρεις να θυμάσαι γενέθλια, επετείους και άλλες σημαντικές για το γυναικείο φύλο ημερομηνίες και φυσικά να τηλεφωνείς όταν πρόκειται να αργήσεις πάνω από 5 λεπτά και ενώ εμείς σε περιμένουμε γυμνές φορώντας μόνο τη σαντιγί που χτυπήσαμε μόνες μας.

Ημερίδα 13: η σημασία της φιλίας στη ζωή μιας γυναίκας. Πληροφοριακά σχεδιαγράμματα για το άκυρο στο να αντιπαθείς και να μην θες ούτε ζωγραφιστές μπροστά σου τις φίλες μας.

Ημερίδα 14: η σημασία της διεκδίκησης μιας γυναίκας που σου αρέσει σε ένα μπαρ. Συμβουλευτικά προγράμματα διαχείρισης του στρες που σου προκαλεί ο ρόλος του κυνηγού και πώς να το ξεπεράσεις.

[Women only]