promotional banner

Σχέσεις & Σεξ: Αφιερώστε χρόνο στη σχέση σας


Διαχειριστείτε σωστά το χρόνο που περνάτε με το σύντροφό σας για να γίνει η σχέση πιο δυναμική.

Πόσο ελεύθερο χρόνο μπορεί να αφιερώσει κανείς για την οικογένεια, τους φίλους, τους συγγενείς, τον εαυτό του, την υγεία του, τη διασκέδασή του μέσα σε ένα 24ωρο; Το ζήτημα είναι ο τρόπος που διαχειριζόμαστε σήμερα τον ελεύθερο χρόνο μας.

Ένα μέρος αυτού απαιτούν και οι ερωτικές σχέσεις. Μέσα σε αυτόν το λίγο χρόνο οι σύντροφοι προσπαθούν να σκιαγραφήσουν τη μορφή και την ποιότητα της σχέσης τους, να κατανοήσουν και να μάθουν όχι μόνο το σύντροφό τους, αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό.

Επομένως, από τους πιο κρίσιμους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα της ερωτικής σχέσης είναι ο τρόπος που διαχειριζόμαστε το χρόνο που περνάμε με το σύντροφό μας. Αρκεί, για να χειριστούμε σωστά την κατάσταση, να θυμόμαστε ότι η ερωτική σχέση δεν είναι στατική, αλλά δυναμική: επηρεάζεται άμεσα από το περιβάλλον, από το οικονομικό, το κοινωνικό και το πολιτισμικό πλαίσιο στο οποίο ζούμε.

Επομένως, ως ζωντανός οργανισμός, τροφή της είναι η επικοινωνία, η δυνατότητα να βιώνει κανείς στενές συναισθηματικές σχέσεις, το χιούμορ και η διαρκής αναζήτηση προσωπικών και κοινών ενδιαφερόντων.