promotional banner

Sex: Ο έρωτας μας φέρνει πιο κοντά


Για τους περισσότερους συχνό σεξ σημαίνει ταυτόχρονα και καλή σχέση. Αληθεύει;

Η ερωτική ζωή κάθε ζευγαριού χτίζεται πάνω στη σχέση που έχουν αναπτύξει οι σύντροφοι μεταξύ τους. Αν η σχέση τους πλέον έχει γίνει...αδερφική είναι φυσικό να μην υπάρχει έντονο ερωτικό ενδιαφέρον. Και τότε αρχίζουν τα δύσκολα. Όταν οι επαφές αρχίσουν να αραιώνουν, και αυτό δεν οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες, τότε αυτό σημαίνει ότι ένας από τους δύο ή και οι δύο δεν ικανοποιούνται αρκετά ώστε να το αποζητούν.

Πολλοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ένα ζευγάρι μπορεί να έχει μειωμένη ερωτική επιθυμία, όπως η έλλειψη επικοινωνίας. Παρά τα πιστεύω του κόσμου πως οι γυναίκες είναι αυτές που αντιστέκονται στη σεξουαλικότητα, η αλήθεια είναι ότι στις μέρες μας οι άντρες είναι οι δύσκολοι της υπόθεσης, και μάλιστα χρησιμοποιούν τις ίδιες δικαιολογίες περί πονοκεφάλου, όπως και οι γυναίκες.

Η σεξουαλική σχέση ενός ανθρώπου δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μπαίνει στο περιθώριο. Άλλωστε το ανεπαρκές σεξ μπορεί να δημιουργεί προβλήματα στη ζωή των ζευγαριών και να τους οδηγεί σε ρήξεις ή και στο χωρισμό ακόμα. Γι' αυτό, λοιπόν, προσέχουμε για να έχουμε.