promotional banner

Sex: Καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις


Μπορείτε να απολαμβάνετε περισσότερο το σεξ αν ακολουθήσετε συγκεκριμένες συμβουλές!

Καταρχήν βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε μία σχέση στην οποία εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλο. Για να υπάρξει καλό σεξ πρέπει να είστε ήσυχοι ότι δεν κινδυνεύετε π.χ. από διάφορα νοσήματα. Για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και ασφάλεια.

Φροντίστε για τη σωστή επικοινωνία: Για σεξ με καλύτερες επιδόσεις, μην περιμένετε να μαντέψει ο άλλος τι είναι αυτό που σας εξιτάρει περισσότερο! Πείτε του τι σας αρέσει και τι δεν σας αρέσει, έτσι ώστε να παίρνετε πάντα αυτό που θέλετε!

Φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση: Πέρα από το ότι όποιος γυμνάζεται απολαμβάνει περισσότερο το σεξ (λόγω αντοχής), εμείς μπορούμε να σκεφτούμε κι άλλους λόγους: αυξάνεται η ευλυγισία αλλά και η δύναμη.

Ξεχάστε τις ντροπές: Εάν αισθάνεστε άβολα, τότε ξεχάστε το καλό σεξ. Ο σύντροφός σας θα νιώσει ότι η συμπεριφορά σας είναι μαζεμένη και δεν θα μπορέσει να αποδώσει, γιατί ενδεχομένως να νομίσει ότι φταίει αυτός. Αφεθείτε στα χέρια του λοιπόν, και μη σκέφτεστε τις όποιες ατέλειές σας. Αφού είναι μαζί σας, για αυτόν οι ατέλειες είναι γοητευτικές. Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να περιποιήστε την εμφάνισή σας.

Αλλάξτε ρεπερτόριο: Σκεφτείτε τι κάνετε συνήθως και αλλάξτε το. Στείλτε του/της ερωτικά μηνύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάντε σεξ σε διαφορετικό δωμάτιο από την κρεβατοκάμαρα... Έτσι, το ερωτικό παιχνίδι θα γίνει και πάλι μέρος της καθημερινότητας - και μάλιστα αρκετά πιο ευχάριστο.