promotional banner

Και το sex θέλει το χρόνο του!




Τα περισσότερα ζευγάρια δεν φροντίζουν να βρίσκουν χρόνο για να απολαμβάνουν τον έρωτα.

Καθώς οι σχέσεις εξελίσσονται και τα παιδιά εμφανίζονται στο προσκήνιο, το σεξ μπορεί να περάσει πολύ εύκολα στη λίστα των «πραγμάτων που έχετε να κάνετε».

Φαίνεται πράγματι παράξενο να αποφασίζετε εσείς πότε θα σας κυριέψει ο πόθος, αλλά πόσο συχνά λειτουργούμε αυθόρμητα κατά την πρώτη ερωτική επαφή μας με το σύντροφό μας;

Στην αρχή μιας σχέσης, το μόνο που σκέφτεστε είναι οι ερωτικές σας συναντήσεις και έτσι όταν έρχεται η πραγματική στιγμή για να κάνετε έρωτα έχετε ήδη βιώσει σαν φαντασίωση την όλη διαδικασία τουλάχιστον καμιά δεκαριά φορές.

Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα κουβεντιάζετε -εκ των προτέρων- τις σεξουαλικές σας προθέσεις με το σύντροφό σας αντί απλώς να υποθέτετε ότι κάποια στιγμή θα συμβεί. Πέρα από αυτό, όμως, είμαστε ρεαλιστές και με πολλούς άλλους τρόπους.

Δεν σκεφτόμαστε «οι λογαριασμοί θα πληρωθούν όταν έρθει η ώρα» ή «θα πάω στη δουλειά όποτε αισθανθώ την ανάγκη». Για ποιον λόγο λοιπόν το σεξ πρέπει να γίνεται δύσκολη υπόθεση; Στα ζευγάρια δεν φταίει το ότι δεν έχουν χρόνο για να κάνουν έρωτα, αλλά το ότι δεν φροντίζουν να βρουν χρόνο.