promotional banner

Σχέσεις & Σεξ: Πόσες παρτενέρ έχουν αλλάξει;

Οι άντρες έχουν την τάση να αυξάνουν τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων τους.

Τα αρσενικά, ως γνωστόν, αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο να θυμηθούν κάθε ερωτική επαφή τους. Όταν ερωτώνται με πόσες γυναίκες έχουν πάει, τείνουν να αυξάνουν προς όφελός τους τον αριθμό. Οι άντρες δεν μπορούν να θυμηθούν και γι' αυτό δεν μπορούν να υπολογίσουν πόσες ήταν οι ερωμένες τους. Αντιθέτως, 2 στις 3 γυναίκες μπορούν εύκολα να ανακαλέσουν στη μνήμη τους τον ακριβή αριθμό των εραστών τους.

Η σχετική έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες είχαν κοιμηθεί κατά μέσο όρο με 6,2 άντρες. Οι άντρες της έρευνας, αντίθετα, δεν μπορούσαν να θυμηθούν ακριβώς πόσες γυναίκες είχαν περάσει από το κρεβάτι τους και εκτιμούσαν ένα νούμερο γύρω στο 11,9.

Τελικά, οι άντρες πάνε με περισσότερες γυναίκες από ό,τι οι γυναίκες με άνδρες; Αυτό το ζήτημα είναι κάτι σαν παζλ, αφού η σαρκική σχέση είναι έτσι κι αλλιώς αμφίδρομη. άρα, μάλλον η διαφορά βρίσκεται στους υπολογισμούς που κάνει το κάθε φύλο.

Σύμφωνα με τη σχετική μελέτη, οι εκπρόσωποι των δύο φύλων έδωσαν παρόμοιες απαντήσεις. Όταν ρωτήθηκαν για τη σεξουαλική τους δραστηριότητα τον περασμένο χρόνο, και τα δύο φύλα είχαν πάει με τον ίδιο αριθμό ατόμων. Ακόμα και οι φορές που είχαν κάνει σεξ ταυτίζονταν. Όσον για τις... παρανομίες, και πάλι γυναίκες και άντρες είχαν παραστρατήσει ίσες φορές.