promotional banner

Είναι σεξουαλικές οι ατέλειές μας;


Εάν δεν έχουμε θετική εικόνα για τον εαυτό μας, η απώλεια βάρους δεν θα λύσει όλα τα προβλήματα.

Είναι σημαντικό να είμαστε υγιείς, και ασφαλώς με σωστή διατροφή και τακτική γυμναστική μπορούμε να νιώθουμε ευεξία. Αλλά αυτό ποτέ δεν είναι αρκετό, ούτε ο μοναδικός τρόπος για να νιώσει κανείς και σεξουαλικά όμορφα.

Είναι πάρα πολλές οι γυναίκες που εγκλωβίζουν τον εαυτό τους σε εξαντλητικές δίαιτες, ζώντας μια ζωή όλο στερήσεις, χωρίς παρόλα αυτά να καταφέρουν να νιώσουν ευχαριστημένες από τη σεξουαλική τους ζωή.

Και αυτό συνήθως οφείλεται στο ότι ποτέ δεν κατάφεραν να αποδεχθούν τις ατέλειες του κορμιού τους. Στη σεξουαλική ικανοποίηση, η ευχαρίστηση στηρίζεται περισσότερο στο μυαλό μας, στο πώς βλέπουμε τον εαυτό μας και κυρίως στον τρόπο που κάνουμε έρωτα.

Εδώ βασικό ρόλο θα παίξει η επικοινωνία με το σύντροφό μας και ο απαράβατος κανόνας ότι αν δεν δώσεις, δεν θα πάρεις. Αν πιστεύετε ότι δεν είστε αρκετά ελκυστική/ός κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, ρωτήστε με τρόπο το/τη σύντροφό σας.

Η πιθανότερη απάντηση θα είναι ότι είστε πολύ καλύτερος/η από αυτό που πιστεύετε. Φροντίστε να διατηρήσετε αυτή την εικόνα σας και χαρείτε την επαφή με τον αγαπημένο σας.