promotional banner

Σχέσεις & Σεξ: Κοιμάστε αγκαλιά στο κρεβάτι;


Μόνο στο κρεβάτι του το ζευγάρι χαλαρώνει και ενώνεται επιτέλους σωματικά και συναισθηματικά.

Το κρεβάτι είναι, χωρίς υπερβολές, ο πυρήνας της σχέσης ενός ζευγαριού. Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός πως το ζευγάρι εκεί κάνει έρωτα, αλλά γιατί στο κρεβάτι το ζευγάρι μοιράζεται πολύ προσωπικές στιγμές, χαλαρώνει και ενώνεται σωματικά και συναισθηματικά.

Το γεγονός πως δύο άνθρωποι έρχονται πολύ κοντά ο ένας στον άλλον σημαίνει πως η ενέργεια που περιβάλλει τον καθένα ξεχωριστά γίνεται ένα. Ο ένας παίρνει μέσα του ένα κομμάτι του άλλου και τα συναισθήματά τους αλληλοεπηρεάζονται. Αν επιλέξετε να κοιμάστε γυμνοί στο κρεβάτι, αυτό σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά.

Η ενέργεια που θα μοιραστείτε με το σύντροφό σας συνεχίζει συνήθως να σας συνοδεύει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στην κρεβατοκάμαρα καλό θα ήταν να αποφύγετε διακόσμηση που δεν ταιριάζει με το κλίμα που θέλετε. Μη φορτώσετε το κρεβάτι με πολλά μαξιλάρια ή διακοσμητικά κουκλάκια. Είναι προτιμότερο να το στρώσετε με μεταξωτά σεντόνια και υφάσματα.

Προσοχή χρειάζεται και στους πίνακες που θα στολίσουν το χώρο. Αποφύγετε φωτογραφίες από συγγενικά σας πρόσωπα, όπως, για παράδειγμα, τα παιδιά σας. Το κρεβάτι σας θα πρέπει να αποπνέει ερωτισμό και να εκφράζει τις ιδιαίτερές σας στιγμές. Είναι λογικό, λοιπόν, να μη βοηθά η παρουσία μιας φωτογραφίας που δεν ταιριάζει με το σκηνικό που θέλετε να δημιουργήσετε.