promotional banner

Σχέσεις & Σεξ: Τα κομπλιμέντα σώζουν τη σχέση


Είστε ερωτευμένοι με το σύντροφό σας, αλλά το εκρηκτικό ταμπεραμέντο σας σας βάζει συχνά σε μπελάδες;

Αν δυσκολεύεστε να μείνετε ψύχραιμοι, μην πτοείστε, υπάρχει λύση, με την οποία και με το έτερόν σας ήμισυ θα είστε μία χαρά και δεν θα χρειάζεται να καταπιέζετε το ταμπεραμέντο σας.

Κατά τους ειδικούς, για να φεύγουν τα συννεφάκια χρειάζονται απλά πέντε κομπλιμέντα για κάθε άσχημο σχόλιο που θα κάνετε στο σύντροφό σας.

Όπως τονίζεται, όσοι ακολουθούν τη συγκεκριμένη τακτική θα αρχίσουν να βλέπουν βελτίωση στη σχέση τους, αλλά και να αισθάνονται οι ίδιοι καλύτερα, γιατί η «καλή θέληση αυξάνει πάντα τις πιθανότητες στην ευτυχία».

Και μη νομίζετε πως πρόκειται για κάποιο αυθαίρετο συμπέρασμα. Έχουν γίνει σχετικά τεστ σε αρκετές χιλιάδες άτομα, αλλά και σε πολλά ζευγάρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα κυριότερα προβλήματα που οδηγούν στο χωρισμό είναι η απιστία, η ανεργία, η κατάθλιψη, διάφορα τραυματικά βιώματα ή ακόμα και η γέννηση ενός παιδιού...

Πάντως, αν ακολουθήσετε τη συμβουλή των επιστημόνων, η γκρίνια πλέον δε θα αποτελεί αιτία χωρισμού, αρκεί να προσέχετε τις αναλογίες (πέντε φιλοφρονήσεις για κάθε κακό σχόλιο) και φυσικά να είστε πειστικοί.