promotional banner

Sex: Κάνετε σεξ και απολαύστε το!

Μία υγιής σεξουαλική ζωή μάς προστατεύει από ψυχοσωματικά προβλήματα.

Αναφέρουμε μερικούς ακόμα λόγους για τους οποίους πρέπει να κάνετε πιο συχνά σεξ!

Με το σεξ χάνεις βάρος. Μέχρι και 200 θερμίδες μπορείτε να κάψετε στη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Ο οργανισμός ενεργοποιεί την παραγωγή της φαινεθυλαμίνης, μιας φυσικής αμφεταμίνης που κόβει την όρεξη, γι' αυτό όταν είμαστε ερωτευμένοι πεινάμε λιγότερο.

Κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει.
Έρευνα που έγινε σε πάνω από 2.000 γυναίκες έδειξε ότι το 40% ξυπνάνε τη νύχτα επειδή είχαν οργασμό. Μη σας φαίνεται περίεργο: μπορεί να κοιμάστε ή ο σύντροφός σας να λείπει, αλλά το σώμα δεν παύει να δουλεύει και να ερεθίζεται από κάποιο όνειρο.

Η φαντασίωση μετράει. Το να σκέφτεστε τον άντρα των ονείρων σας ενεργοποιεί την απελευθέρωση της ντοπαμίνης στον εγκέφαλο, η οποία με τη σειρά της ενεργοποιεί τις ερωτικές σκέψεις και αντιδράσεις.

Το ταξίδι έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αυτό που μετράει στο σεξ δεν είναι απαραίτητα ο οργασμός, αλλά η αυξομείωση της παρατεινόμενης διέγερσης. Καθυστερήστε λοιπόν όσο μπορείτε το ταξίδι προς την κορύφωση, για να κάνετε το σεξ σωστή απόλαυση!

Όσο πιο συχνά τόσο πιο καλά! Το εβδομαδιαίο σεξ βελτιώνει τα επίπεδα οιστρογόνων των γυναικών που είναι υπεύθυνα για την οστική πυκνότητα, το καρδιοαγγειακό σύστημα, τη βελτιωμένη γονιμότητα και την ηπιότερη εμμηνόπαυση.