promotional banner

Αγοράκι ή άντρας: Τι είναι ο δικός σου;


Πόσες φορές δεν έμπλεξες με έναν άντρα (ανεξαρτήτου ηλικίας) που σε έκανε να νιώθεις λες και έχεις στο πλευρό σου ένα μικρό αγοράκι; Πόσες φορές, είπες πως στην επόμενη επιλογή συντρόφου θα φανείς πιο συνετή και θα διαλέξεις τον άντρα το σωστό (κι έκανες πάλι λάθος)!

Τελικά, πως θα ξεχωρίσεις το αγοράκι από τον αληθινό άντρα από την αρχή της γνωριμίας σας μέχρι το τέλος της!

Σε συνάντησα στην πλαζ!

Η γνωριμία με ένα αρσενικό μπορεί να πει πολλά για την ωριμότητα που διαθέτει!

Το αγοράκι: θα σου ζητήσει το τηλέφωνό σου ή ακόμα χειρότερα το όνομά σου για να σε βρει στο Facebook. Το πιθανότερο είναι να πει πως θα σε πάρει ή θα σου στείλει μήνυμα αλλά τελικά ακόμα κι αν σε κάνει add στο Facebook, ούτε στο chat δεν θα σου μιλήσει ακόμα κι αν σε πετύχει! Στην περίπτωση που σου δώσει το τηλέφωνό του και μπεις στην διαδικασία να τον καλέσεις εσύ, μην εκπλαγείς αν δεν θυμάται ποιά είσαι και σε ποιό μαγαζάκι σε γνώρισε.

Ο αληθινός άντρας: δεν θα περιμένει όλο το βράδυ για να μην ζητήσει το τηλέφωνό σου. Και θα το κάνει τελικά και θα σε πάρει τηλέφωνο όταν σου υποσχεθεί πως θα το κάνει και όχι κανά δυο μήνες αργότερα.

Ραντεβού στα τυφλά:
Ο τρόπος που θα φερθεί στο πρώτο αλλά και δεύτερο και τρίτο ραντεβού μαζί σου, μπορεί να σου δώσει ασφαλή συμπεράσματα για το ποιός είναι!

Το αγοράκι: Θα σου πει να συναντηθείτε στον τόπο του ραντεβού, δεν θα σου ανοίξει καν την πόρτα για να μπείτε στο μαγαζί και στο τέλος θα σε βάλει και να πληρώσεις και για τους δύο επειδή ξέχασε να σηκώσει λεφτά. Στην καλύτερη περίπτωση, θα μοιραστείτε και την μία γκαζόζα που παραγγείλατε!

Ο αληθινός άντρας: θα περάσει να σε πάρει για να πάτε μαζί στο εστιατόριο. Εννοείται πως θα φάτε μια μπουκιά και θα πληρώσει το λογαριασμό. Ακόμα κι αν εσύ θελήσεις να πληρώσεις, θα αντισταθεί απλά γιατί έτσι κάνουν οι άντρες..Και θα αφήσει και πουρμπουάρ, έτσι γιατί είναι κιμπάρης!


Η καρδιά μου έχει γίνει γόρδιος δεσμός:

Το διάστημα της σχέσης είναι αυτό που τελικά θα σε πείσει για το αν βγαίνεις με ένα αγοράκι ή με έναν άντρα!

Το αγοράκι: δεν θα μπορεί ούτε να κοιμηθεί σε σένα χωρίς να δώσει πλήρη αναφορά στη μαμά μου. Εννοείται πως η μαμά θα πρέπει γνωρίζει ποιά είσαι και τι καπνό φουμάρεις και φυσικά αν δεν σε εγκρίνει, ετοιμάσου για ματς!

Ο αληθινός άντρας: διαθέτει μαμά για την οποία απλά γνωρίζουμε πως υπάρχει κάπου στο κάδρο αλλά βρίσκεται μακρυά από τις δραστηριότητές του και δεν μπλέκεται στα πόδια σας.

Το αγοράκι: θα σου τραγουδά "ζήλεια μου, ζήλεια μου" και θα σου βγάλει την πίστη: με ποιόν μιλάς, γιατί μιλάς, γιατί γελάς, γιατί, γιατί γιατί. Τελικά, καταλαβαίνεις πως ζηλεύει για τον εαυτό του και την ανασφάλειά του και όχι γιατί έχει παθιαστεί με σένα.

Ο αληθινός άντρας: ζηλεύει μόνο όταν υπάρχει λόγος. Εσύ μπορεί να τον κόβεις για αναίσθητο, αλλά εκείνος ξέρει πότε και πόσο απειλείται από άλλα αρσενικά.

Το αγοράκι: του βγάζεις το λάδι μέχρι να σου πει το 'ναι' σε ένα ρομαντικό ταξίδι που θα κανονίσεις εσύ και θα πληρώσετε μαζί. Φυσικά, τις βαλίτσες θα τις κουβαλήσεις μόνη, καθώς εκείνος δεν αναλαμβάνει χρέη αχθοφόρου και γκρινιάζει για το πόσα πράγματα κουβάλησες πάλι.

Ο αληθινός άντρας: μπορεί να κλείσει ένα ταξιδάκι έστω κάπου κοντά και φθηνά και να στο κάνει δώρο. Θα δεχτεί πρόθυμα να κουβαλήσει ακόμα και την ροζ βαλιτσούλα σου και θα φροντίσει να μην σε μαλώσει στη διάρκεια της απόδρασής σας, γιατί η γκρίνια στις διακοπές είναι μπανάλ.

Μια σχέση κρίνεται εκ του αποτελέσματος και συγκεκριμένα από τον τρόπο που τα δύο μέλη της χωρίζουν ή προχωρούν μαζί στη ζωή!

Με σκοπό το γάμο

Το αγοράκι: αφού σε φτάσει στα όρια για να τον πρήξεις να προχωρήσει η σχέση αυτή, θα πάρει από το μπράτσο τη μαμά του, θα διαλέξει μονόπετρο που αρέσει σε εκείνη και θα έρθει να σε ζητήσει.

Ο αληθινός άντρας: θα διαλέξει και θα πληρώσει το μονόπετρο που πιστεύει πως σου ταιριάζει και θα σου κάνει μια ρομαντικότατη πρόταση γάμου κάτω από τα αστέρια, προτού το μάθει η μαμά ή η θεία του.

Ζήσαμε μόνο για λίγο και χωρίσαμε:

Το αγοράκι: σου κάνει τη ζωή κόλαση στο πλευρό του, μέχρι να πάρεις μόνη το μήνυμα πως δεν είναι αγόρι για σχέση και αφού σε έχει αφήσει για κάποιο χρονικό διάστημα να απορείς: τα έχουμε ή δεν τα έχουμε;

Ο αληθινός άντρας: θα πει εξαρχής πως δεν ενδιαφέρεται για σοβαρό δεσμό και θα σε καλέσει να περάσετε όμορφα μαζί εφόσον κι εσύ συμφωνείς.

Εν κατακλείδι: και οι δύο (ώριμοι κι ανώριμοι, νεαροί ή μεγαλύτερης ηλικίας) δεν θα σου πουν ντόμπρα και στα ίσα: κουκλίτσα μου, μου τελείωσε, θέλω να χωρίσουμε. Θα σε αφήσουν να ερμηνεύσεις την νεφελώδη συμπεριφορά, την αδιαφορία και αφού φτάσεις στο χείλος του γκρεμού και της παράνοιας, να πάρεις μόνη την απόφαση να πεις να χωρίσετε.

Κατερίνα Πατούλια