promotional banner

Σχέσεις & Σεξ: Η επικοινωνία ανάβει τη σχέση!


Ένα σύντομο «σ' αγαπώ» ή «σε σκέφτομαι» όσο είστε χώρια αρκεί για να φτιάξει τη δική του και τη δική σας διάθεση!

Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής και οι υποχρεώσεις είναι ικανά να κρατήσουν ένα ζευγάρι χώρια για πολλές ώρες. Αυτό έχει μεγάλο κόστος στην επικοινωνία μεταξύ τους και είναι αρκετό να δημιουργήσει εντάσεις ακόμα και σε περιπτώσεις όπου φαινομενικά δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Μια πολύ όμορφη κίνηση είναι να πάρετε το σύντροφό σας τηλέφωνο και να του ψιθυρίσετε μερικά γλυκά λόγια. Το να ακούτε τη φωνή του, άλλωστε, λειτουργεί ως ένα πολύ καλό τονωτικό και σας γεμίζει με ερωτικές δονήσεις που επηρεάζουν απόλυτα το ενεργειακό σας πεδίο.

Η συνομιλία μαζί του, όπως καταλαβαίνετε, δεν χρειάζεται να κρατήσει πολύ χρόνο. Ένα σύντομο και απλό «σ' αγαπώ» ή ένα «σε σκέφτομαι» όλο νόημα είναι αρκετό για να φτιάξει τόσο τη δική του όσο και τη δική σας διάθεση.

Σε περίπτωση μάλιστα που δεν είναι εύκολη η συνομιλία λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχετε αμφότεροι, πάντα υπάρχει χρόνος για ένα μήνυμα στο κινητό ή ακόμη και για ένα e-mail στον υπολογιστή.

Είναι και αυτός ένας τρόπος για να δείξουμε στο σύντροφό μας πως πάντα μια γωνιά του μυαλού μας είναι αφιερωμένη σε εκείνον.