promotional banner

Σημείο G στον άνδρα


Είναι σχεδόν βέβαιο πως υπάρχει μια κρυφή περιοχή, σε ορισμένους τουλάχιστον άνδρες και γυναίκες, η οποία, όταν ερεθιστεί, προκαλεί απερίγραπτη ηδονή και οργασμό.

Στις γυναίκες είναι γνωστή ως σημείο G, στους άνδρες εντοπίζεται στον αδένα του προστάτη .

Το σημείο G στον άνδρα είναι ο αδένας του προστάτη ο οποίος, όπως το αντίστοιχο σημείο στη γυναίκα, βρίσκεται γύρω από την ουρήθρα στον αυχένα της ουροδόχου κύστης. Ο αδένας αυτός παράγει ένα υγρό που κατά τη συνουσία βοηθά την κίνηση των σπερματοζωαρίων προς τον κόλπο.

H διέγερσή του, πριν από ή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, οδηγεί σε έναν έντονο οργασμό και σε μια εκσπερμάτωση μάλλον ήρεμη παρά ορμητική.Ο μόνος τρόπος να τον αγγίξετε, είναι από τον πρωκτό.

Η καλύτερη θέση για να τα καταφέρετε είναι να ξαπλώσετε ανάσκελα, με τα γόνατα λυγισμένα και τα πέλματα να ακουμπούν με όλη τους την επιφάνεια στο δάπεδο ή με τα γόνατα λυγισμένα έως το στήθος.Περάστε τον αντίχειρα στον πρωκτό και πιέστε το πρόσθιο τοίχωμα. Θα αισθανθείτε τότε μια στερεή μάζα, μεγάλη όσο ένα καρύδι, τον προστάτη.Αν προτιμάτε να σας διεγείρει η παρτενέρ σας, ξαπλώστε μπρούμυτα και αφήστε τη να περάσει το δάχτυλό της στον πρωκτό σας.

Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ώσπου να συνηθίσει το δάχτυλο εκεί μέσα, και ύστερα ζητήστε της να ψηλαφίσει το πρόσθιο τοίχωμα, ώσπου να αγγίξει τον προστάτη. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ώσπου να συνηθίσει το δάχτυλο εκεί μέσα, και ύστερα ζητήστε της να ψηλαφίσει το πρόσθιο τοίχωμα, ώσπου να αγγίξει τον προστάτη.

Μπορεί τότε να αρχίσει τις μαλάξεις και στη συνέχεια να τον χαϊδεύει πάνω κάτω.Ακόμα και αν η σύντροφός σας δεν αγγίξει καν το πέος σας, το πιθανότερο είναι ότι και στύση θα έχετε και οργασμό.

Tο γεγονός ότι απολαμβάνετε την αίσθηση δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχετε ομοφυλοφιλικές τάσεις, αλλά μάλλον ότι χάρη στον απελευθερωμένο τρόπο που προσεγγίζετε τη σεξουαλική σας ζωή επιτρέψατε στον ευατό σας να ανακαλύψει έναν καινούργιο τρόπο ερεθισμού. Από την άλλη θα πρέπει να δείξετε κατανόηση και για την αντίδραση της φίλης σας, καθώς η πρωκτική διέγερση για τον άντρα αποτελεί ταμπού για την κοινωνία μας και μάλλον η έλλειψη πληροφόρησης είναι αυτή που την κάνει να σας θεωρεί "περίεργο".
(ΠΗΓΗ:healthierworld)

  • Σχέσεις και Σεξ - 3 άρθρα κάθε μέρα. Στις 11 το πρωί στις 5 το απόγευμα και στις 11 το βράδυ.
  • Αρκάς - Κάθε βράδυ στις 11:30
  • Πρόγνωση Καιρού - Κάθε βράδυ στις 11:45
  • Σαν Σήμερα - Κάθε βράδυ στις 00:00
  • Εναλλακτική αθλητική ενημέρωση - Κάθε βράδυ 00:00-02:00

Πιο δημοφιλή Θέματα στο Tv-Greek

  1. Γυναικείος οργασμός: εφικτός για όλες;
  2. Μάθε παιδί μου… Ιντερνετ
  3. Πηγές ηλεκτρισμού τα δέντρα!
  4. 5 λόγοι για να μην εμπιστεύεστε το GPS σας
  5. Τα τατουάζ δεν είναι παντοτινά
  6. Το πιο τρελό όχημα - Δείτε το βίντεο
  7. Και τραγουδιστής ο Ηλίας Μαμαλάκης
  8. Κοιμάστε στο ίδιο κρεββάτι;
  9. Τέλος κινητής τηλεφωνίας και στα καρτοκινητά
  10. Γάμος χωρίς σεξ για τις περισσότερες συζύγους
  11. Η άνοια μπορεί να προληφθεί
  12. Κάποτε η Σταδίου ήταν ποτάμι!
  13. No smoking…και στους εξωτερικούς χώρους!
  14. Μυστικά για ωραία επιδερμίδα
  15. Οδήγηση στην Ινδία - Δείτε το βίντεο
  16. Απίστευτη ληστεία σε Sex Shop - Δείτε το βίντεο
  17. 5 διατροφικές γκάφες που παχαίνουν
  18. Πόσο κοιτάμε καθημερινά το αντίθετο φύλο;
  19. Sex: 5 λάθη που τον βγάζουν προτεινόμενο
  20. ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ pit bull από ανθρωπόμορφο τέρας! και η Μήνυση από ζωόφιλους στον νεαρό βασανιστή!